第 798 期 圖片資訊

黃柏瑜 謝慈慧創作《禮物》 獲全國學生圖畫書創作獎 大專組第一名

建築五黃柏瑜(左)、謝慈慧以作品《禮物》榮獲全國學生圖畫書創作獎比賽,大專組第一名。她們笑說 「這真是大學生涯裏,最棒的禮物了!

Two students of Department of Architecture, Huang Po-yu and Hsieh Tzu-hui won the first prize with their work, The Gift, at the college-level category of a national student picture book competition.

52.16 KB , 250 * 375 | 點閱:1347 | 申請圖片

  • 版權所有:淡江時報社
  • 電話:02-26250584
  • 傳真:02-26214169
  • 建議使用 Chrome 瀏覽器